miercuri, 16 noiembrie 2016

ADUNARE GENERALA A FILIALEI SCMD SECTOR 4 BUCURESTI, MARTI 22.11.2016, ora 16:00, la CLUBUL SENIORILOR SECTOR 4Marti, 22.11.2016, la ora 16:00, la”CLUBUL SENIORILOR SECTOR 4” (situat in strada Covasna nr.3 bis, aflata intre b-dul Constantin Brancoveanu si b-dul Alexandru Obredja, se  desfasoara Adunarea Generala a filialei SCMD  Sector 4, Bucuresti, cu ordinea de zi anuntata de catre SCMD: legea pensiilor militare de stat si contestatii, actualizarea la rezervisti a gradelor si functiilor, informarea generala sindicala, juridica, financiara,  consultanta juridica colectiva si individuala, ilegalitatea  demisiei pentru a fi pensionat, contracararea actiunilor ostile legii pensiilor militare de stat, discutii, etc.In cadrul adunarii se alege biroul operativ al filialei (presedinte si secretar). Membrii fostului birou operativ si-au pierdut calitatea de membru de sindicat prin neplata de lung timp a cotizatiei si au abandonat filiala, incalcand statutul,legile specifice si regulamentele militare.
Invitati: membri ai Biroului Operativ Central, Comitetului Director si departamentului juridic, care vor raspunde la intrebari , vor face informari, precizari si instruiri.
 Deasemenea mai sunt invitati  sa participe si cei care nu au achitat cotizatia pe perioada anterioara anului 2015, dar au fost inscrisi in sindicat de la infiintarea filialei, membrii altor filiale, cei ce vor sa se inscrie in sindicat,  simpatizanti/ sustinatori ori membri ai  altor organizatii/ asociatii ale rezervistilor sau cei din activitate. Si membrii altor filiale pot achita cotizatia in programul de secretariat al filialei . Se pot achita cotizatiile restante cat  si pentru anul 2017. Va rugam sa directionati 2% din impozitul pe venit/pensie pe 2016 catre SCMD, incepand cu ianuarie 2017.
Programul de secretariat al filialei se va desfasura in aceeasi zi si locatie  cu adunarea generala, incepand cu ora 15:00. 
Atentionam ca pentru a avea calitatea de membru de sindicat, trebuie achitata cotizatia! Sunt in evidenta cei care au cotizatia achitata pe anul 2015 si 2016.
NOTA: membrii SCMD pot participa cu drepturi si obligatii depline, la orice adunare generala din Bucuresti si tara.
 In deschiderea adunarii, timp de 15 minute, se face prezentare de carte.   
Reamintim celor binevoitori, persoane fizice si juridice, ca pot face, in conditiile legii, donatii si sponsorizari, organizatiei noastre in scop umanitar (pentru tratamente, medicamente, ajutor financiar/material pentru urmasi, compensare ingrijitori la domiciliu bolnavilor, pentru ingrijiri paleative, sustinere/asistenta psihologica/psihiatrica,etc)!  Deasemenea se pot face donatii de carte catre SCMD , filiala,”Cluburile Seniorilor”, sau oricare alta asociatie/ONG care le doreste, infiintandu-se fondul de carte cu denumirea donatorului.  Nu aruncati cultura la gunoi!
  
UNITATE SI IZBANDA! 
Comitetul Director