sâmbătă, 22 ianuarie 2011

ÎN ATENŢIA
Tuturor membrilor de sindicat, candidaţilor la calitatea de membru şi simpatizanţilor SCMD

Pe manşeta din dreapta a paginii filialei se află, între alte date şi informaţii despre programul de lucru la sediul filialei 1 sector 4 a SCMD.
Ca urmare a numărului forte mare de solicitări de înscriere în Sindicatul Cadrelor Militare Filiala 1 Sector 4 şi având în vedere că în continuare sunt foarte multe solicitări de înscriere în sindicat, BIROUL OPERATIV a hotarat ca, în mod excepţional, programul de înscrieri şi semnare a Tabelelor necesare în justiţie să devină zilnic, între orele 11.00-13.00. Ca atare afost postat noul program.
Ce nu mi-am amintit când am scris programul, este că totuşi în săptămânile astea pământene, există totuşi două zile libere, sâmbăta – care a fost lăsată de Dumnezeu, şi duminica – lăsată de guverne anterioare (a se citi anterioare guvernului boc 1, pentru că de la ăsta încoace se ia, nu se dă).
Deci fac o cuvenită rectificare, întru respectul dreptului la odihnă a celor ce-şi dedică timpul şi puterea de muncă pentru dumneavoastră şi recâştigarea drepturilor dumneavoastră. Programul, aşa cum este modificat şi în manşetă, este:
Zilnic, de luni până vineri, între orele 11.00 – 13.00.

NOTĂ: oricum programul este mult prelungit, peste acete ore, dar sunt atâtea de rezolvat…

Al dumneavoastră, Teo
.